NWD Technologies Oy - Innovatiivisten ratkaisujen
kehittäjä omaisuuden suojauksessa 

UUSI PATENTOITU KEKSINTÖ – Vesivuotohälytin

Jopa 50 %:ssa suomalaisista talouksista löytyy kosteusvaurio. Vaurioista syntyy mittavia taloudellisia ja terveydellisiä haittoja. Vahinkojen määrät ovat kasvussa.

Kosteussensori on uusi kotimainen vesivuotohälytin. Se koostuu sensorimatosta ja hälytinyksiköstä, joka on helppo ja nopea asentaa. Tuotetta voi leikata ja muotoilla vapaasti käyttökohteen mukaan.

Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. Lisävarusteena saatavan jatkokaapelin avulla hälytinyksikön voi tarvittaessa sijoittaa haluamaansa paikkaan kuten esimerkiksi allaskaapiston/astianpesukoneen alle asennettaessa voidaan hälytinyksikkö tuoda jatkokaapelilla kaapiston sisälle. 

Minimoi vesivahinkoriskit ja homeongelmat. Turvaa kotisi ja terveytesi uudella, suomalaisella innovaatiolla. NWD Technologies Oy tekee parhaillaan jatkokehitystä teollisuuden, kaupan ja rakentamisen tarpeisiin.

Lopeta murehtiminen – Kosteussensori huolehtii puolestasi!

www.watector.com

Copyright NWD Technologies Oy